مقام شفاعت حضرت معصومه (علیهاالسلام)
مقام شفاعت، موهبتی است الهی که خداوند متعال به آنان که روحشان به جلوه قدسی مزیّن است، عنایت میکند. بر اساس بیان و دلالت روایات، عالیترین مرتبه آن «مقام محمود» است که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در روز رستاخیز در آن مقام، طلوع میکند و آبشار نور شفاعت را از آن مطلع بر امت جاری میگرداند.(1)
ادامه مطلب...
نوشته شده توسط : ع.ر.ه |
نظرات دیگران [ نظر]
با صدور نامه سرگشاده خطاب به رئیس کمیسیون آموزش مجلس؛
جامعه اسلامی دانشجویان خواستار توضیح عباسپور درباره نتیجه تفحص از دانشگاه آزاد شد خبرگزاری فارس: اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با صدور نامهای سرگشاده خطاب به عباسپور رئیس کمیسیون آموزش مجلس، خواستار توضیح وی در خصوص سرانجام تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد شد. به گزارش خبرگزاری فارس، در نامه سرگشاده اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان خطاب به علی عباسپور، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی آمده است: مستحضرید که مجلس شورای اسلامی اواسط هفته گذشته به پیشنهاد کمیسیون آموزش و تحقیقات طرحی را به تصویب رساند که به موجب آن ده درصد به ظرفیت پذیرش دانشجوی بیست دانشگاه بزرگ کشور افزوده میشود. طرح افزایش ظرفیت ده درصدی دانشگاههای بزرگ کشور که از قضا از حمایت تام شما در مجلس برخوردار بود در حالی به تصویب رسید که قریب به سه هفته از آغاز سال تحصیلی دانشگاههای کشور میگذشت و بسیاری تصویب چنین طرحی را مخل برنامهریزی تحصیلی بیست دانشگاه بزرگ کشور میدانستند، دانشگاههایی که به هر کدام امید بسیاری برای تولید علم بسته شده است. اما نهایتاً طرح مذکور تصویب شد و اکنون باید منتظر بنشینیم و ببینیم نهایتا آنچه به قوه مجریه ابلاغ میشود با چه هزینههایی برای قوه مجریه قابلیت اجرا دارد؟
این نامه با اشاره به اینکه اما آنچه غرض اصلی ازنامه نگاری به رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بود نه سخن گفتن از طرح مصوب مجلس بود که دغدغهای مهمتر ما را بر آن داشت، میافزاید: زمان بر نمایندگان مردم در مجلس هشتم همانگونه که بر نمایندگان ادوار پیشین مجلس سپری شد، گذر خواهد کرد و دیری نخواهد گذشت که مجلس هشتم فعالیت چهارساله خویش را به پایان خواهد رساند و آن زمان است که نمایندگان میبایست به پیشگاه ملت پاسخگو باشند که وقت خویش را به چه اموری صرف نمودند و آیا به مشکلات حقیقی مردم پرداختند یا خیر؟
این نامه با اشاره به موضوع دانشگاه آزاد، خطاب به عباسپور میافزاید:دانشگاه آزاد اسلامی بدنبال هدفگیری توسعه کمی به جایی رسید که اکنون بیش از یک میلیون دانشجو در بردارد و شمار فارغ التحصیلان آن از دو میلیون گذشته است. در برداشتن چنین حجمی از دانشجو در مقاطع مختلف، علیالقاعده میبایست نمایندگان مجلس و به خصوص کمیسیون آموزش و تحقیقات را نسبت به نظارت بر عملکرد این دانشگاه حساستر نماید . اما مطالبه اصلی ما در اینجا شکل میگیرد، کمیسیون آموزش و تحقیقات چه نظارت موثری را بر دانشگاه آزاد اعمال کرده است؟
در ادامه این نامه خاطرنشان شده است: دانشگاه آزاد که در تمام این سالها درهای نظارت را به روی خویش بسته بود، چند سال پیش با تصویب تحقیق و تفحص از این دانشگاه در مجلس هفتم و اندکی بعد با تلاش مجدانه مدیرانه دولت نهم به ویژه شخص رییس جمهور خود را با پیگیری و نظارت دولت و مجلس مواجه دید، اما دراین میان ناباورانه شاهد بودیم مقاومتهای سرسختانهای در مقابل این حرکتهای اصلاحی شکل گرفت.
نویسندگان این نامه در خصوص تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد، از عباسپور پرسیدهاند: سرانجام تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد چه شد و کمیسیون شما چه اقدامی در اصلاح موارد ذکر شده در تحقیق و تفحص انجام داد؟ آیا وجود لابیهای پر قدرت دانشگاه آزاد در مجلس را تائید میکنید؟ جای آن دارد تا از شما که مجلس هفتم را هم تجربه کردید بپرسیم نامه حمایتی 220 امضایی نمایندگان مجلس هفتم از دانشگاه آزاد ، که از نظر شمارگان امضا به عنوان یک پدیده شناخته خواهد شد، تحت چه فرآیندی منتشر شد؟ آیا لکه ای که بر دامان اصولگرایی مجلس هفتم نشسته بود اصولگرایی هشتمین مجلس شورای اسلامی را هم در معرض تهدید قرار خواهد داد؟
در پایان این نامه تأکید شده است: به هر حال این روزها در حالی میگذرد که تا چندی دیگر شورای عالی انقلاب فرهنگی پس از تلاشهای مکرر درصدد است تا اساسنامه دانشگاه آزاد را اصلاح نماید. در این میان از کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مطالبه میشود تا در شناخت مشکلات نظام آموزش عالی اولویتها را رعایت کرده، وقت مجلس را به طرحهای خلق الساعه آنگونه که ذکر شد نگذارند و همگام با شورای عالی انقلاب فرهنگی در بهبود شرایط مدیریتی و کیفی دانشگاه آزاد تلاش نماید.
نوشته شده توسط : ع.ر.ه |
نظرات دیگران [ نظر]